4 d’abr. 2012

La Vila = Uganda + flamenc?

Quina és la relació que, al Japó, uneix Uganda i Espanya?

Doncs que Espanya té una ciutat agermanada amb la Vila i que Uganda és un país “amic”, designat durant l’Expo de Nagoya de 2005.

I encara una més. El dia 25 de març es va celebrar a la Vila el Festival d’Uganda, organitzat per una associació formada per un grup d’estudiants universitaris amb el suport de la JICA (Japan International Cooperation Agency).

Com que se celebrava en una de les instal•lacions del meu departament, des del principi vam col•laborar en l’organització de l’esdeveniment.

Però no només això. La meva supervisora i jo també hi vam participar col•locant un stand amb els dibuixos enviats pels nens de Jerez de la Frontera.
També vam fer un taller de fer gomes de cabell.
Vaig acabar fins els nassos de fer tants “shushu” シュシュ! Més de 50, en vam cosir! Però les nenes s’ho van passar bé, i eren taaaan mones!
Imagino que no es deu entendre massa la lògica de l’acte: què hi pinteu una espanyola i una japonesa fent gomes de cabell en un stand amb dibuixos de Nadal, enmig d’un festival sobre Uganda?

Doncs espereu, que la cosa encara es posa millor!

A més a més, hi va haver una actuació de flamenc!
Tot va ser idea del meu cap de personal que, seguint la filosofia de aprovechando que el Pisuerga pasa por Valladolid, va arribar a la conclusió següent:
  1. Uganda és un país “amic” de la Vila.
  2. Espanya té una ciutat agermanada amb la Vila.
  3. El festival se celebra a la Vila.
  4. Per tant, no passa res si encabim amb calçador una actuació de flamenc en un festival sobre Uganda
Estic convençudíssima de què més d’un i més de dos van marxar pensant que el flamenc és un ball típic d’Uganda! Us imagineu a un japonès anant a Uganda i preguntant a on pot trobar un tablao? Temps al temps!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com