30 de maig 2010

Kit Kat Series #6 - Barra de Te verd d'Uji

Al Japó, a banda dels Kit Kat normals, dels Kit Kat mini i dels Kit Kat en forma de boletes, també tenen barres de Kit Kat.


En aquesta ocasió, vaig trobar la versió en barra del Kit Kat de sencha d'Uji. De fet, el Kit Kat en edició mini del mateix sabor és un dels omiyage que es venen a Kyoto i a tota la zona de Kansai, ja que el poble d'Uji és famós per ser una zona productora de te verd (a banda de tenir un un edifici que es diu Byôdôin i que surt a les monedes de 5 iens).




From Kit Kat Series



Com es pot veure a la foto, la barra de Kit Kat és realment tot un mazacote... així que me'l vaig guardar per una ocasió especial, com va ser veure l'últim capítol de Lost.


I de la mateixa manera que Lost, en acabar, em va deixar la sensació de què al principi prometia però després tot no era més que fum (permeteu-me el guinyo :P)


La barra de Kit Kat Sencha d'Uji és de color verd. De quin color hauria de ser sinó? La xocolata emprada per la cobertura és blanca amb un lleuger toc a te verd. Pel que fa a la galeta, entre làmina i làmina hi havia una fina pasta amb gust a te verd.


La primera mossegada va ser gloriosa: la xocolata tenia realment gust de te verd, de manera que la dolçor de la xocolata blanca quedava compensada amb l'amargor del sencha.


Però com deia, la barra era un mazacote, de manera que mentre la primera queixalada va deixar una valoració positiva, quan ja portava més de la meitat de la barra la dolçor excessiva es va apoderar del conjunt fent-se massa empalagós pel meu gust. Potser les barres mini són millors, perquè en ser més petites, et deixen amb el gustet bo inicial i no arriben a saturar. Quan les tasti (m'estan esperant a la nevera :P), tornaré a fer valoració.


Valor energètic de la Barra de Kit Kat Sencha d'Uji (44 g)
Calories: 243 Kcal
Proteïnes: 1.5 g
Greixos: 14.2 g
Hidrats de Carboni: 27.2 g
Sodi: 11-34 mg

1 comentari:

  1. Tú quieres morir, verdad? Menos mal que no me gusta el té verde! jajaja

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com