16 de maig 2010

Connexió Japó 16 - Japonesos i Menjar (I)

Amb el Connexió Japó d'aquesta setmana, inauguro una "trilogia" en què intento desmuntar una mica els tòpics de què el menjar japonès és tan sa i que la tradició culinària japonesa és tan antiga i tan arrelada.


Voleu saber per què? Només cal que cliqueu el Play!





I aquí una foto del típic menú japonès!




I jo, fent un àpat d'aquests típics ;)




From Finde a Ito i Atami



PD: Si us avorriu, compteu quantes vegades dic "aleshores" :P


PD2: Ah! I per si a algú li interessa, l'article a què faig referència a la secció és "Culinary Culture and the Making of a National Cuisine", escrit per Katarzyna Cwiertka, que es troba dins de A Companion to the Anthropology of Japan, edició a cura de la Jennifer Robertson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com