9 de maig 2010

Gustos "galianos"



Galiano


1. Nom propi. Dissenyador de moda oriünd de Gibraltar.
2. Adjectiu (inventat). Digui's de tot allò relacionat amb les gals.


En aquest post utilitzaré la segona accepció, d'invenció pròpia :P


El cert és que ja hagués hagut d'escriure aquest post fa temps (com... 5 mesos?), perquè el rànquing que presento va sortir a la televisió a principi d'any.


Que quin és el rànquing, pregunteu? Doncs ni més ni menys que allò que "ho petarà" durant el 2010 segons les gals, o gyaru ギャル japoneses :)


Comencem pel tipus de noi, o  gyaru-o que, segons les Gals, triomfarà aquest any 2010. La paraula gyaru-o ギャル男 és una combinació de la paraula gyaru, o gal, i el caràcter xinès per a home. (No confondre amb o-gyaru, 汚ギャル, format pel caràcter de brut + gyaru, que té el significat de "marrano", ja que els i les gals tenen fama de tenir-li una mica d'al·lèrgia al sabó).


Doncs bé, en el lloc número 1 trobem aquest noi, que es fa dir Hicchi ひっち qui, pel que sembla, és un model d'una revista que es diu "men's egg" (em pregunto si saben què significa el nom de la revista...).



En segona posició, trobem el també model de la revista "men's egg" Satô Ayumu 佐藤歩. (Lo de treure la llengua a les fotos, és una cosa molt de gal...)
I el tercer home [sic] més hot [sic sic] segons les gals és en JOY, també de "men's egg". Sembla que aquesta revista agrada molt...

La següent categoria que els van proposar va ser la de les tres artistes femenines que lo van a petar el 2010.

En el número 1, la cantant Nishino Kana 西野カナ. 
En el número 2, el grup Juliette (que, per les pintes que porten, imagino que seran de l'estil Visual Kei.
I en el número 3, la cantant Katô Miriya  (fixeu-vos en els idiomes de la wikipedia... pel que sembla, deu ser famosa a Finlàndia... :P)
Per què no es digui que les gals són superficials, també se'ls va preguntar sobre el món de la política. Concretament, qui són els polítics més "cool".



El primer lloc d'aquest rànquing de polítics l'ocupa sorprenentment una dona: Murata Renhô 村田蓮舫, del partit Minshうtô 民主党. És periodista i no ve de família de polítics. El que és més, no és 100% japonesa (és el que els japos anomenen half ハーフ, perquè el seu pare és de Taiwan, i no va aconseguir la nacionalitat japonesa fins el 1985), fet al qual els japonesos donen molta importància.


La veritat és que fa uns mesos sortia molt a la televisió perquè s'estaven discutint els pressupostos i ella estava fotent molt de soroll pel tema de què no s'havien de malgastar els diners. Com us podeu imaginar, als homes no els agradava gaire que una dona muntés escàndol, i sempre que es parlava d'ella als programes estil del Cuní ho feien amb un cert rintintín de què era una pesada i que estaria més guapa calladeta (¬¬)' A mí, no sé per què, sempre que la veig em recorda a la Lourdes Porta, la meva primera professora de japonès (i traductora del Murakami al castellà) :P




En segona posició, trobem en Koizumi Shinjirô 小泉 進次郎, que és ni més ni menys que el fill de l'exprimer ministre Koizumi, el que deien que s'assemblava al Richard Gere. 
I en tercer lloc,en Hatoyama Kunio 鳩山邦夫, també del Minshutô, tot i que no us sabria dir el per què de l'elecció...  
(Si us dóna per mirar-vos les biografies d'aquests polítics, veureu que toooots venen de família de polítics... o sigui que us podeu fer una idea de com d'endogàmica és la política japonesa...)

I per acabar el rànquing, van preguntar a les gals que passegen pel barri de Shibuya qui seria el líder d'estil d'aquest 2010 (que gairebé arriba al final de la seva primera meitat).

La líder indiscutible d'aquest 2010 serà la Hosoi Hiromi 細井宏美, model de la revista "egg" (que deu ser la versió femenina de la "men's egg"?)
De prop la segueixen dues models de la revista Ranzuki: 

Suzuki Aya 鈴木あや 


i Takahashi Maiko 真衣子













El món de les gals és un univers que em fascina i em repel·leix a la vegada... i que dóna molt de si! Així que atents a properes entregues dedicades a aquesta tribu urbana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com