27 de febr. 2012

Kit Kat Series #34: Kit Kat Beni Imo Edició Limitada Kyûshû i Okinawa

El Kit Kat de Beni Imo és l'Edició Limitada de Kyûshû i Okinawa.

Kyûshû és el conjunt d'illes que es troba a la punta sud de Honshû, l'illa principal, i és on es troba la ciutat de Nagasaki. I Okinawa és el conjunt d'illes que es troben més al sud de tot el Japó, tant, que quan hi arribes pràcticament estàs a Taiwan.

Okinawa té un clima tropical, pel que hi ha moltes fruites i hortalisses que no existeixen a les illes principals.

Un d'aquests productes és el beni imo, un moniato que és de color porpra intens. És tan característic d'Okinawa que està prohibit endur-se llavors o ni tan sols un moniato sencer fora de l'illa.

Per això, perquè és tan exclusiu que no es pot treure de l'illa, hi ha molts dolços amb sabor a beni imo.

I, evidentment, Kit Kat no podia perdre l'oportunitat de treure la seva edició especial.


A mi me'l van donar com a souvenir, amb la qual cosa no sé ben bé com anava empaquetat. Però segons el blog Jen Ken's Kit Kat blog, van en una capseta amb cinc paquetets individuals que està dissenyada per poder enviar-se per correu.


Com que la característica del beni imo, que literalment significa "tubèrcul porpra", és precisament que és porpra, el Kit Kat també té un color lilòs, tot i que no tant intens com el tubèrcul en si. La pasta que hi ha entremig de les neules també és lilòs.

L'olor que se'n desprèn en obrir-lo és molt dolça i és la mateixa que fan la resta de dolços fets de beni imo, tot i que no sé si és exactament la mateixa que quan es menja un moniato porpra perquè no n'he menjat mai cap directament.

Pel que fa al sabor, en ser xocolata blanca és massa dolç per al meu gust, i com diu la Jen Ken al seu blog, és molt similar a la resta de Kit Kats de moniato que han sorit al mercat, com ara l'Edició Especial Koedo Kawagoe Moniato o la Barra de Moniato.


Valors energètics del Kit Kat Beni Imo Edició Limitada Kyûshû i Okinawa:

Calories: 69 Kcal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com