20 de febr. 2012

Kit Kat Series #33: Kit Kat Dolçor adulta de Te verd d’Uji

Tot i que encara tinc una pila de Kit Kats diferents per explicar a la “nevera” del blog, avui parlaré de l’últim que m’he menjat: El Kit Kat Dolçor adulta de Te verd d’Uji.



El vaig trobar al conbini de l’estació la setmana passada, abans d’agafar el Shinkansen de camí cap a Tokyo.




De Kit Kats de te verd ja n’he tastat almenys tres tipus diferents: la Barra de Te Verd d’Uji, el de Te verd d’Uji i el Air In de te verd (que encara no he publicat).

I us preguntareu: i quina és la diferència entre tots aquests Kit Kats de te verd d’Uji?

I la resposta és: la presentació i el nom.

En el cas del Kit Kat Dolçor adulta de Te Verd d’Uji, l’única diferència amb els altres dos Kit Kats (gairebé) homònims és que té l’afegitó de “dolçor adulta” al nom, el que fa que la gent, en menjar-los, exclami: “ah, està bo, no és gens dolç!”. Fet que, en el cas del Japó, és un fet positiu en els dolços i no pas negatiu, tot i que pugui semblar una paradoxa.

Com que en aquest cas dins de la capseta anaven tres bossetes amb barretes d’11.6 grams, és veritat que es notava menys dolç que la barra, però no pas perquè el sabor fos diferent, sinó perquè la quantitat era molt menor i, per tant, no empalagava tant.





Perquè en menjar-ne, el gust era de xocolata amb gust de te verd, sense massa més misteri.

A la capseta venia la següent explicació:



Hem aconseguit un sabor ric en què s’ha contingut la dolçor del te verd d’Uji combinant-lo amb una abundant galeta. Si us plau, gaudiu el bon gust de la dolçor adulta del te verd d’Uji.
Un detall que em va fer molta gràcia quan vaig acabar de menjar-me'l va ser que, a la part de darrere de cada paquetet individual que hi ha dins de la capsa, hi ha també un espai per escriure-hi. I el dibuixet que hi havia era aquest:




Sóc jo, o algú hi veu una certa referència al Twitter?


Valors energètics del Kit Kat Dolçor adulta de Te verd d’Uji (per paquet de 11.6g):

Calories: 64 Kcal
Proteïnes: 0.47 g
Greixos: 3.7 g
Hidrats de Carboni: 7.2 g
Sodi: 8-27 mg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com