26 de març 2012

Kit Kat Series #37: Ichimi, edició limitada de Shinshû

Ja ha quedat demostrat que els senyors de la Nestlé no tenen por de barrejar la xocolata amb qualsevol sabor que se'ls passi pel cap. Així que per què no fer una xocolata picant?

D’aquesta manera va néixer l’Edició Limitada Ichimi de Shinshû. Shinshû és una localitat que es troba a la prefectura de Nagano, cap al centre del país. L’ichimi 一味 és un polsim picant que es fa servir com a condiment obtingut de triturar les llavors dels bitxos.
Puc imaginar-me la lògica que van seguir els de la Nestlé...
  1. L’ichimi és típic de Shinshû.
  2. Nestlé vol fer una edició limitada en aquesta zona.
  3. Per tant, fem un Kit Kat amb gust d’ichimi.
Però aquesta gent es va imaginar per un moment el sabor que s'obtindria?

Quan obres el paquetet el primer que et ve és una intensa olor a xocolata negra. Fins aquí vaig pensar que l’havien encertat, perquè m’esperava una xocolata vermella o algo així...
En mossegar, pica una mica però de seguida el que notes és el gust de la xocolata amarga. En acabat, et deixa un regust picant a la part de darrere de la llengua i la gola.

Tot i que no sóc massa fan del picant, he de reconéixer que, contra tot pronòstic, aquest Kit Kat estava més bo del que m’esperava.

Potser serà cert que la xocolata amarga combina bé amb el picant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com