1 de jul. 2013

Hirune cafe

Una de les coses que els japonesos relacionen amb Espanya després del flamenc, la paella, Gaudí i el Barça és: “Ah! Les botigues tanquen 3 hores per fer la migdiada, oi?”

Al Japó, on (gairebé) tot està obert 24/7, i on els oficinistes tenen només 45 minuts per dinar, si és que no tenen cap reunió o no arriba cap client per sorpresa, el temps dedicat al descans pot arribar a ser escàs.

Amb l’esperit de convertir-se en un oasi entre els gratacels d’oficines del barri tokiota d’Akasaka, ha nascut Qusca, el Hirune Café. O el que és el mateix, una cafeteria on la clientel·la pot fer la migdiada. De moment, només clientel·la femenina, perquè Qusca només està dirigida a les dones.
La seva adreça web, qusca-zzz.com, ja dóna una idea del concepte darrere de tot plegat.

Tot i que compta amb una part de cafeteria on es pot carregar el mòbil i llegir tranquil·lament el principal atractiu de la hirune cafe és la sala de descans.

Es tracta d’una sala aromatitzada i amb llum tènue que compta amb dos llits individuals i quatre cadires reclinables, i pots escollir coixí i cobertor.
Un altre aspecte que la fa molt atractiva és que també compta amb un tocador amb planxes, laca, cremes i cosmètics, que les clientes poden utilitzar lliurement, de franc.
L’hora més visitada és el migdia, on les office ladies d’Akasaka poden refrescar-se fent una becaineta a 150 iens per 10 minuts, 1,20 euros més o menys. Amb el preu hi va inclosa barra lliure de cafè i sucs.

Sembla ser que està tenint tant d’èxit que, durant el migdia, si no has fet reserva prèviament, pot ser que no hi puguis entrar.

De moment, només existeix la seu central a Akasaka, però crec que aviat podrem veure gent amb trajo fent cua per entrar a fer la becaina entre reunió i reunió.

El barri d'Akasaka

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com