28 de juny 2013

Fundoshi

Us enrecordeu que en el post passat parlava dels sostenidors branomics?

Doncs avui us parlaré de calçotets.

Una de les tendències aquest estiu en moda interior masculina és el revival dels fundoshi. Una mena de tanga japonès que es fa servir sobretot en festivals i que és el que porten els lluitadors de sumo.


Els fundoshi tornen a estar en boca de tothom perquè, segons una enquesta, gairebé una de cada quatre dones no veuen respectable l’estil cool biz  que permet als homes anar a la feina sense corbata i americana.

Davant del possible panorama de tornar a veure oficinistes amb corbata i americana suant com bacons al tren, l’empresa Wacoal va tenir una idea. I si portem la fresqueta a sota de la roba? D’aquesta manera, va néixer la seva línia Fundoshi Next, que combina material molt fi i transpirable amb un disseny modern.

Han fet allò tan japonès de barrejar modern i antic. Com diu la la dita古きを尋ね新しきを知る (furuki wo tazune atarashiki wo shiru), “Per conéixer allò que és nou, cal que coneguis allò que és vell”.

Així que, per uns 11 euros els d’estil tanga i uns 25 euros els d’estil Abanderado de tota la vida, els oficinistes japonesos poden anar amb el cul més fresquet!

Tot i que tradicionalment només els homes portaven fundoshi, la versió femenina no s’ha fet esperar. 

Amb el lema Sayonara Stress, la companyia Ffsee ha llançat els Aifun (joc de paraules: ai, amor, i fun de fundoshi).
Segons el seu web,  tots els elements d’estrés que una dona pateix al llarg del dia, se li ha de sumar el fet que moltes vegades la goma de la roba interior apreta molt causant problemes de circulació. I si la circulació no és bona, hi ha problemes de canvis d’humor, et sents inflada, tens problemes de pell...

Però no cal que patiu, si feu servir uns aifun al mòdic preu d’uns 25 euros, com que no apreta res perquè va tot “sueltecico”, tot això desapareix!
Instruccions per col·locar-se un Aifun
Una pregunta molt freqüent al web és la de com s’ha de fer per anar al lavabo. Doncs molt fàcil: només cal que tragueu la part de davant que queda com una faldilleta, no cal que us el descordeu cada vegada!

No sé si realment aquesta moda tindrà bona acceptació o no, però a mi em sorgeixen una sèrie de preguntes.

I si l’home porta el fundoshi, amb el culet a l’aire, i el cul li sua molt? Se li quedarà la marca als pantalons? Mullarà el seient del tren?

I si la dona, en anar a l’wc, li cau la “faldilleta” de l’aifun a dins del wc? Ha d’anar amb la roba interior mullada?


Només sé que aquest estiu, cada vegada que vegi algun oficinista entrajat, no podré evitar preguntar-me si, a sota, porta el culet a l’aire...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com