16 d’ag. 2011

Kit Kat Series #22: Petit de Formatge

El kit kat d’avui va arribar a les meves mans gràcies a la Zarita, que el va trobar en una de les seves escapades japoneses quan em va venir a vistar al novembre (sí, llegiu bé, al novembre...).



És l’edició limitada Petit de Formatge. Venia en una capseta molt mona que semblava un bagul , i era en versió mini. Ja he comentat les edicions minis en alguna entrada anterior, però perquè us en feu una idea, són dues barretes que tenen la mida d’una mica més d’un quart d’una barra normal.


Quan l’obres, et trobes amb les barretes recobertes de xocolata blanca, amb un to i una aroma una mica aformatjats.



El més estrany és quan li claves queixalada. El que em va venir al cap va ser el ratolinet verd que estava a la bossa de les boletes de formatge de la Matutano de quan jo era petita. Perquè semblava que t’estiguessis menjant precisament una d’aquestes boles, però aleshores pensaves que era xocolata i tot es tornava més estrany si cap...

A la part de darrera de la capsa, venia la següent explicació:



Extracte de formatge i sabor de formatge.


Crema amb pols de formatge.

Tindreu la sensació d’estar menjant formatge de veritat gràcies a l’harmonia entre la xocolata i la neula cruixent.
I al costat, el següent text:




Dedicat als amants del formatge

Aquest Kit Kat neix de la unió del formatge Gouda, madurat a Europa, i la xocolata, atorgant un sabor ric i intens. Gaudiu de la seva meravellosa harmonia amb la cruixent neula.

Una barreja que jo no sé a quin cap se li va ocórrer, però que no trobaré a faltar.


Valors energètics del Kit Kat Petit Formatge (per barra de 4,5g):


Calories: 25 Kcal

Proteïnes: 0,18g

Greixos: 1,5 g

Hidrats de Carboni: 2,8 g

Sodi: 2-7 mg




2 comentaris:

  1. Va ser el gust que em va agradar menys de tots els que em vaig comprar al Japó (i mira que em vaig fer una bona col·lecció...). Segons la meva humil opinió, semblava que estiguessis menjant peus. Puf.

    ResponElimina
  2. Sí sí, totalment d’acord! Estava realment fastigós! De debó, que això de barrejar formatge amb xocolata... no és una bona idea!

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com