21 de juny 2010

Premis Blocs Catalunya!



Amics, socis, "patizants", aquest humil bloc participa en la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya, organitzats per l'STIC.cat


I de què va la cosa?, us preguntareu. Els Premis Blocs Catalunya tenen com a objectiu, tal com està escrit a les seves bases 


"promoure la creació i manteniment de blocs en català, així com donar-los a conèixer i premiar-ne els més interessants"


I ja que el meu bloc està escrit en català, i que el període de votacions ja ha començat, des d'aquí us volia demanar la vostra col·laboració en forma de vot.


És molt fàcil i no us portarà més de tres minuts (palabra!):


Només cal que aneu al següent link i que cliqueu al botó gran i vermell a on posa "Vota'm!".


Però ep! Que no acaba aquí la cosa! Si aneu una miqueta més avall, veureu que també podeu votar les últimes entrades del bloc. Votar les entrades també és important, perquè per cada 5 entrades votades rebo un vot. En el cas d'aquest bloc, hi ha fins a tres pàgines amb entrades que es poden votar, així que només amb fer un clic a sobre de cada una d'elles ja n'hi ha prou. No cal que us llegiu les entrades, si no voleu (tot i que si ho feu, potser aprengueu alguna coseta... o no! :P)


Així que res. Tots teniu aquells moments d'estar davant de l'ordinador avorrits sense saber què fer... Doncs ara ja teniu una coseta a fer!


Ah! I un últim favor... Si podeu, correu la veu entre els vostres amics, coneguts, gent que tingui altres blocs... Perquè un clic és un petit pas per a vosaltres, però en pot ser un de gran per aquest humil bloc fet amb tant de carinyo.


Gràcies! ^__^

1 comentari:

  1. Ale, amb el meu fan 31;) El Xavi ja m'ho va comentar fa uns dies però vaig fer-ho des de classe i com teníem la mateixa ip no vaig poder.

    Sort!

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com