23 de febr. 2010

Transvestisme animal

Al Japó tenen el mal costum de transvestir-ho tot. 


Per començar, evidentment, homes que volen ser dones.


També policies que es vesteixen de dona per atrapar carteristes. (D'aquests, jo n'he vist uns quants... Són tan evidents que no sé com pretenen atrapar els carteristes...)



A la Hello Kitty.











Al nen de la maionesa Kyûpi (com l'odio, de debó).


Als dónuts. [Si cliqueu a la finestreta que apareix abaix a la dreta, i aneu clicant a les diverses varietats de dónuts, trobareu en quina mena d'animal s'ha transvestit].


From 100223
(Emm... ho confesso, aquest esquirolet el porto penjat al mòbil, però és que és molt mono! >_<)


I, per suposat, als animals de companyia! No només és que els vesteixin, perquè també hi ha gent que els vesteix a Barcelona... És que el que tenen pels animals és malaltís! Tenen robeta, sabates, disfresses... fins i tot perruques!


Aquest anunci resumeix el que se li pot arribar a posar a un animal de companyia (i no les inclou totes...)



(Home del tupé) A les mascotes se li poden posar collars... cascabells... roba... barrets... perruca... però a partir d'ara, si t'estimes la teva mascota, li hauràs de posar també un número de telèfon!
(Veu en off) El "número guau miau" és un número que connecta l'animal perdut amb el número de telèfon del propietari. Protegeix la privadesa del propietari, de manera que és un número segur!
 (Home del tupé) Segur, "número guau miau"!
Lo de les perruques va en sèrio, que quan va venir la Miss_America a visitar-me, ja vam flipar quan les vam veure en una botiga...




Però allò que va fer que em preguntés en quina mena de món vivim, va ser quan vaig veure corretges per treure a passejar... hàmsters! Perdoneu, però no em veig pel carrer dient allò de: si us plau, vagi amb compte de no trepitjar el meu hàmster, que mossega.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com