22 de febr. 2010

El ren fantàstic del Park Güell

Si a partir d'ara els turistes japonesos arriben a Barcelona i pregunten a on poden trobar "el ren fantàstic de Gaudí"... que sapigueu que és culpa d'una servidora!


Tot ve perquè dissabte passat em van fer participar en una xerrada sobre igualtat entre homes i dones a la Vila. És a dir: que els homes també treguin la brossa i ajudin en les feines de casa i tal. 


La sessió va anar a càrrec d'una presentadora professional de la tele que ara treballa com a freelance. La primera hora va se una xerrada sobre la seva vida com a dona que té 42 anys i encara treballa i té èxit (on s'és vist?!). Aleshores, com que no sabien com omplir el temps que quedava, em van demanar si podia sortir jo i parlar sobre com eren les coses a Espanya. Que clar, més que com són les coses a Espanya és com són les coses a casa meva... Gran treball de camp, com podeu comprovar.


Però abans de l'entrevista sobre la meva vida (que semblava que fos una estrella de la tele, tu! xD), em van demanar que parlés una mica sobre Espanya (que dieu: té alguna cosa a veure amb el tema? No, però com que jo sóc espanyola, doncs "aprovechando que el Pisuerga pasa por Valladolid", doncs ho van encabir amb calçador). 


I va ser en aquesta presentació sobre Espanya quan poso una foto del drac del Park Güell i dic la gran frase de la setmana: 




Nemui : I potser el més famós del Park Güell és aquesta font
Presentadora: I què és?
Nemui: És una font... una font en forma de ren fantàstic. (fushigi na tonakai 不思議なトナカイ)
Presentadora: (cara de: lo cualo?) Eeee, llangardaix, voldràs dir no? (fushigi na tokage 不思議なトカゲ).
Nemui: Ah, pues sí, lo que he dicho, no? 


I clar, tothom rient-se de la gaijina que no sap parlar japonès! xD 


El millor és que si la presentadora no hagués dit res, hagués colat! (Esto lo llevas al Champion y cuela, y en el Mercadona y también cuela!). Perquè el meu jefe em va dir que estava intentant trobar-li la semblança amb un ren però que no li veia... tot i que clar, com que és una obra d'art, doncs que podia ser...


O sigui que estigueu alerta quan veieu algun turista japonès per Barcelona, perquè pot ser que busquin aquesta nova atracció turística...


Moral: encara que us equivoqueu, digueu-ho ben convençuts, perquè sempre pot ser que hi hagi algú que encara en sàpiga menys que tu xD


(En relació a la xerrada, crec que hi ha fotos i que fins i tot algú em va enregistrar en vídeo, així que tot i que no ho heu demanat, faré veure que sí i si arriben a les meves mans aquests documents gràfics, els penjaré :P Té la gràcia afegida de què jo no m'he escoltat mai parlant en japonès, així que pot ser mooolt dur xD)

5 comentaris:

  1. Jajaja! Veuré aquesta senyora divendres... Si hi ha vídeo... el patireu, tranquil·la... xD

    ResponElimina
  2. Me alegra ver que tú lo ves igual que yo... que total, pa lo que se parece el bicho a un dragón... pues bien podría ser un reno no? (ahora no puedo evitar imaginarme la fuente esa con la nariz roja de Rudolph xD)

    ResponElimina
  3. El logo debe cambiar por regiones, porque aquí no salió el japonés.

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com