24 de nov. 2011

Kit Kat Series #32: Afortunat Gran Petit Blanc i Vermell

Al Japó, els colors que sempre acompanyen una celebració són el blanc i el vermell. Per exemple, quan vaig anar al Jichinsai, la carpa on es trobava l’altar estava decorada amb tires vermelles i blanques.

A l’escola passa igual. Les gorres que porten els nens durant la classe de gimnàsia són reversibles i, per un cantó són vermelles i per l’altre blanques, amb la qual cosa durant la Diada de l’Esport l’escola es divideix en dos grups: el vermell i el blanc.

I, evidentment, el Kit Kat no podia ser menys i també va treure la seva versió blanc i vermella:



Aquesta vegada van optar per la opció de boles de Kit Kat: les boles blanques, amb gust de xocolata blanca, i les roses, amb gust de maduixa.



Les boles de xocolata blanca, tal com és d’esperar, tenen el gust normal de la xocolata blanca. Pel que fa a les de maduixa, desprenen un aroma a maduixa ja característic dels diferents Kit Kats de maduixa que he menjat fins ara i, pel que fa al gust, molt dolç, tirant més al gust de la xocolata blanca que al de la xocolata amb llet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com