28 de jul. 2012

Ja era hora...

... de què actualitzessin la informació en castellà a la pàgina web de la Vila!!Més que res, perquè jo ja la tenia traduïda des de febrer de l’any passat...

El que per fi m’han actualitzat ha estat la pàgina en què hi ha un breu perfil sobre la ciutat i la pàgina en què s’explica la seva història. Com que la Vila està agermanada amb Jerez de la Frontera, des de l’Expo d’Aichi de 2005 ja hi havia informació en castellà. Però des d’aleshores (fa més de 7 anys...) un nou poble ha passat a formar part de la ciutat i, per tant, ha canviat el mapa. Així que que ja tocava!

Una altra cosa que ja tocava actualitzar era la cronologia de les relacions entre Jerez i la Vila. Perquè, no és que siguin mega intenses, però cada any fem un intercanvi de dibuixos dels nens de primària (el 2011 els dibuixos es van exposar al Saló del Manga de Jerez i tot!). I clar, si mires la pàgina web i veus que no s’ha actualitzat la informació des de 2010, et penses que no es fa res. I sí que fem, sí! 
  • El tema del primer intercanvi (2009) va ser “La meva ciutat”
  • El del segon (2010), “La meva escola” 
  • El del tercer (2011), “Nadal i Any Nou”
    DIbuix que va rebre el primer premi a Kiyosu: L'Any Nou al Temple

  • Dibuix rebut de Jerez: "Una zambomba en la calle"
  • I el d’aquest any (2012), “La meva família”
A diferència dels temes anteriors, el d’aquest any és molt ampli, així que no tinc ni idea de quina mena de dibuixos ens arribaran, ni des dels nens de la Vila ni des de Jerez... Com dirien els japonesos, 楽しみにしています! tanoshimi ni shite imasu! Tinc moltes ganes de veure’ls!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com