1 de maig 2012

De visita a les escoles de Tokashiki

Jo crec que en el fons sóc massoca o algo, perquè fins i tot en vacances em busco feina!

Ahir va ser l'últim dia d'immersions i com que avui tenia un dia "lliure" a l'illa, ja vaig parlar amb la gent de la regidoria d'educació, que van parlar amb les escoles i van accedir a què els fes una vista i fes una classe com les que faig a la Vila.

Així que a les 11 hem anat a l'Escola Primària d'Aharen 阿波連小学校 que, en total, té 18 alumnes (i 10 profes!)
Aquí he compartit classe amb els 7 nens de 5è i 6è, i he menjat el dinar escolar amb tots els nens. Més monos!

I a les dues he fet la visita a l'Escola de Primària i Secundària de Tokashiki 渡嘉小中学校. Aquí el total d'alumnes és de 35, i engloba els nens de 2n de primària a 3r de secundària (que equivaldria a 3r d'ESO). L'ambient ha estat una mica diferent. Imagino que el fet que hi hagués nens de la ESO també influeix.

Tot i així també han estat molt monos, i havien decorat el gimnàs amb un cartell on posava "Jornada Intervanvi Cultural amb Espanya" スペイン交流会 (supein kôryûkai). Fins i tot, en un lloc on tenen un mapa del món, havien posat fotos d'aspectes d'Espanya (força tòpics, però per alguna cosa es comença) (#^.^#)

Així com a nota curiosa, resulta que el germà petit del regidor de cultura de l'illa viu a la Vila, a 10 minuts de casa meva, i és possible que hagi fet classe als seus nebots!

Si és que el món és un mocador...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com