11 de des. 2010

Kit Kat Series #15 - Kit Kat Aloe Vera i Iogurt

Aquest Kit Kat el vaig tastar el mes de juny, i avui comprovant, me n'he adonat de què no havia publicat l'entrada! Així que aquí va l'explicació

En anteriors Kit Kat Series...

Us vaig parlar de la col·laboració entre Nestlé i la TBC per fer dos Kit Kat diferents: el d'ametlla amarga i aquest que avui us presento d'Aloe Vera i iogurt*.



Per ser-vos sincera, quan vaig veure que es vendria aquest Kit Kat d'aloe vera vaig pensar que estaria fastigós. Però quina va ser la meva sorpresa en tastar-lo i veure que no era pas fastigós. Tampoc és que sigui el meu preferit, però es pot menjar sense fer escarafalls.

El Kit Kat en qüestió és de xocolata blanca, i en obrir el paquet, el que es percep és un aroma a iogurt, que es pot notar en quant et poses un trosset a la boca. Sincerament, no sé quin gust té l'Aloe Vera, però us puc assegurar que jo l'únic sabor que vaig notar va ser el de iogurt. 

Així que tot i que no em fa llàstima que sigui edició especial i que ja no es pugui trobar, és comestible ^_^

*No he aconseguit trobar les fotos que vaig fer jo, així que he agafat la imatge del blog Jen Ken's Kit Kat Blog

1 comentari:

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com