5 de gen. 2010

Ya vienen los Reyes...



Sí!

Al Japó ja han arribat els reis!! Acabo de rebre una capsa amb el contingut següent:

  • 1 galleda de fregar
  • 2 pals de fregar extensibles
  • 3 mochos
  • 3 paquets de baietes Ballerina
  • una cafetera de les de tota la vida
  • la game boy advance vella de mon germà
  • llibres infantils
I us podeu imaginar que tot i així estic encantada amb el contingut!?

Per fi ja no hauré de fregar el terra de genolls!!

Visca l'alliberament de les dones!! xD

I us deixo que m'estic viciant al Pokémon Pinball, que feia més de 10 anys que no hi jugava!! Best-game-ever!! (A veure si aconsegueixo batre el rècord de mil milions de punts que vaig aconseguir una vegada... :P)

3 comentaris:

  1. Qui diu que som uns incivilitzats i un país de pandereta?? Visca la fregonaaaaaaa!!! No sé si passa a tot arreu, però a les cases alemanyes on he estat tampoc no en tenien! Freguen amb una mena de mopa amb un drap que van mullant...Increïble!! xD

    ResponElimina
  2. A Canadà quan hi vaig estar tampoc no en tenien!! Però a la Xina hi ha Vileda!! I és això, després diuen que estem endarrerits! Per un invent bo que fem! (que si t'hi fixes, la majoria dels invents espanyols és posar-li un pal a alguna cosa: la fregona, el chupa chup... :P)

    ResponElimina
  3. Qué ilusión hacen esas cajas!! Te entiendo perfectamente! Yo también me llevé mi cafetera de toda la vida! jajaja :P vaya perra, y nuestro regalo navideño, qué!? no merece un post!? jajaj :P por cierto, le he regalado a david el band hero, y estamos viciadísimos con su batería, su guitarra... cuando vuelvas, tenemos que hacer competiciones! jajaja ya he recibido la postal tb, muchas gracias pedorra! q frikis somos! besos guapi!

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com