21 de des. 2010

A la caça del surfista!





Això és el que em proposo fer de demà perquè... me'n vaig a les antípodes!!!

Sí sí! Des del dia 22 que posi peus a Melbourne fins el dia de reis, estaré a Austràlia!!

Aquella gent que em conegui sabrà que Austràlia és el meu viatge somiat des que quan tenia 8 anys el meu pare em va regalar un trencaclosques de l'Òpera House de Sydney i van anunciar que aquesta ciutat seria la seu dels Jocs Olímpics del 2000.

En aquell moment vaig dir que aniria a Sydney a veure els Jocs Olímpics... però òbviament, amb 16 anys doncs com que no tenia ni els diners ni l'edat de creuar el món jo sola.

Per quins set sous em va entrar la dèria d'anar a les Antípodes, encara no em queda massa clar. Fins i tot quan estava a 4t d'EGB vaig fer un treball sobre el Diable de Tasmània i el meu personatge de dibuixos animats preferits era, evidentment, el Taz de la Warner.

El temps va anar passant... i enlloc d'anar-me'n a estudiar a Austràlia, em va donar la dèria pel japonès i aquí em teniu.

L'any passat ja vaig decider que, abans de marxar del Japó hi havia dos viatges que havia de fer sí o sí. Un, anar a veure Angkor Wat a Cambodja (segons les meves previsions, cap allà el 2012!). L’altre, evidentment, Austràlia.

Ja volia aprofitar les vacances de Nadal de l’any Passat per anar-hi, però al final va ser massa precipitat i vaig acabar anant a Pekín (sí, allò de si no és aquí és en...).

Però d’aquest any no passava!

Així que, tot i que per parts i sense tenir massa temps per organitzar-lo, m’he anat muntant el viatge.

De moment, el que està planificat és el següent:

-       Agafo un vol a l’aeroport de Kansai el dia 21 a les 20:50 del vespre, i arribo a Melbourne, fent escala a la Gold Coast, el dia 22 sobre les 16:00 (sembla que està a prop, però no vegeu quin sant viatge, eh? La part positiva és que només hi ha una hora de diferència :P)
-       Estic a Melbourne des del 22 fins el 25, en què agafo un vol intern per anar a Sydney...
-       ... a on m’estaré fins el dia 30...
-       ... en què em planto a Cairns per fer un curs de 5 dies per treure’m el certificat de submarinisme, en el qual passaré 3 dies i 2 nits en un vaixell navegant i explorant la Gran Barrera de Corall!!

La resta del temps, no tinc pas massa clar què faré... però mira, al final he decidit que aniré fent sobre la marxa!

Qui sap, potser fins i tot em faig amiga d’un surfista o d’un vigilante de la playa a Bondi Beach... ;P

Així que res... ens llegim després de Reis!

2 comentaris:

  1. Guau, això no es la Nemui la lia al Japó, sino la Nemui la lia per allà on passa xD

    A disfrutar i sort amb els surfistes!

    ResponElimina
  2. Nena! Has llegado bien?? No me ha dado tiempo de escribirte antes de que te fueras, pero aprovecho para decirte que te lo pases de pm! Ya me contarás todos los detalles a la vuelta, pero sobre todo, aprovecha mucho el viaje y aprende y disfruta todo lo que quieras. De paso, te deseo también un feliz 2011 lleno de cosas maravillosas y mucha felicidad :******* TQM nena!

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com