5 d’oct. 2011

Kit Kat Series #26: Edició Limitada de Tokai de Miso

Crec que ja ho he dit alguna vegada, però un dels meibutsu, és a dir productes típics de Nagoya és el miso 味噌.
El miso és una pasta feta a base de soja fermentada i, tot i que el més conegut és el blanc, el típic de Nagoya és el vermell, de gust més fort.

A mi el miso, sigui blanc o vermell, m’encanta. Per això, quan vaig veure que l’edició especial del Kit Kat de Nagoya era el de miso... por em va fer.
 

Perquè una cosa és que el miso quedi bé com a condiment per al porc arrebossat, i una altra ben diferent que li doni bon gust a la xocolata...


Perquè una cosa és que el miso quedi bé com a condiment per al porc arrebossat, i una altr que li doni bon gust a la xocolata...


En ser de miso vermell, jo m’esperava que la barreta de Kit Kat fos de xocolata negra... Però no, em vaig trobar amb una barreta de xocolata blanca.
Tot i el que em va sorprendre més és que feia olor a cafè amb llet! I no només això, sinó que també tenia gust a cafè amb llet! El regust que deixa és empalagós, res a veure amb el veritable miso...

1 comentari:

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com