A la revista de la Vila segueixo amb la presentació de les diferents Comunitats Autònomes i, al mes de maig, seguint el mapa de sud a nord, li va tocar el torn a Múrcia.
El percentatge de pòl•len d’aquest any ha estat més alt que en anys anteriors, amb la qual cosa el número de gent amb mascareta per amagar el moquillo va augmentar considerablement, així que començo l’article preguntant si ells què tal ho porten.
Tot seguit, introdueixo el tema dient que en apropar-se l’estiu es poden menjar moltes fruites i verdures bones, i que avui introduiré la principal regió productora de fruites i verdures d’Espanya.
Després d’una introducció general de la situació i la població, segueixo dient que és una comunitat que té més de 200 platges, posant especial atenció al Mar Menor i a la seva Manga, que és el més gran d’Europa.
Evidentment, no pot faltar l’apartat dedicat al menjar. Explico que la base de la cuina manxega és sobretot el tomàquet i el pebrot i, d’entre tots els plats típics, els presento el pastís de carn murcià, que són uns pastissets d’uns 12cm de diàmetre farcits de xoriço, carn de vedella i ou.
En l’última frase, els pregunto si després de llegir això no els ve de gust menjar-se un pastís de carn mentre miren el Mar Menor :P
Després d'haver viscut un any a Tokyo, l'agost de 2009 la Nemui va anar a petar a la Vila del Pingüí. Des d'aleshores, treballa com a Coordinadora de Relacions Internacionals, una mena d'"ambaixadora de bona voluntat" de la cultura catalana i espanyola.
5 d’ag. 2011
La Vila News 17: Múrcia (Maig 2011)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada