5 de febr. 2011

Kit Kat Series #18: Kit Kat de gelatina d’ametlla

En aquesta ocasió, us presento un alter Kit Kat típic d’una regió: el Kit Kat d’An-nin dôfu, que només podreu trobar a Yokohama.



La ciutat de Yokohoma es troba a la prefectura de Kanagawa, molt a prop de Tokyo. I és coneguda per ser la ciutat amb el barri xinès més gran de tot el Japó. L’an-nin és un postre típic d’aquest barri, i tot i que els japonesos diuen que és un postre típic xinès, jo no sé fins a quin punt és cert.



L’an-nin dôfu té una textura gelatinosa i un gust a ametlla molt fort, però no a ametlla torrada, sinó més aviat a ametlla crua, no sé si us feu la idea de quin sabor vull dir. De l’an-nin en fan un munt de dolços: des de la pròpia gelatina fins a gelats, o galetes, o caramels...

I, evidentment, Kit Kats.



El Kit Kat An-nin dôfu és de xocolata blanca i, en fer la primera queixalada, no es pot negar que el que estàs menjant és An-nin dôfu.



Jo, tot i que m’ho pu menjar sense problemes, no sóc una gran fan de l’an-nin dôfu. I et pot agradar més o menys, però de tots els Kit Kat que he menjat, aquest és un dels més fidels a la descripció. Diu que és d’an-nin, i realment té gust d’an-nin.



Valors energètics del Kit Kat de Xocolata Blanca (per paquetet de 18g):

Calories: 100 Kcal
Proteïnes: 0.67 g
Greixos: 5.8 g
Hidrats de Carboni: 11.2 g
Sodi: 4-15 mg


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra de Elisabeth Gea està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons
Creat a partir d'una obra disponible a gaijinrevenge.blogspot.com